Wednesday, December 15, 2010

Fenomena Cik Shida..

Aku sebenarnye tak kenal sgt sape dia nie. Tapi kat fb byk kwn2 share youtube video cik shida nie. Satu pun aku tak pernah nak tgk. Tapi ade satu hari tu aku terbace 1 blog tulis pasal cik shida nie. Bile aku tanye pokcik google, ramai sebenarnye org bercerita pasal cik shida nie.
Dia seorang cikgu mengajar di perak. dgr slang pun dah tau org perak . Bila search di youtube, rupenye byk video yg cik shida nie buat. Kebanyakannye miming.. ada gak dia menari Aku nak kate suke, takde la suke, nak kate tak suke, ade gak yg aku suke. Agak lucu gaya yg cik shida ni buat.
Dlm byk2 video dia, aku suke video ni jerr.. Punye la kitorang 3 beranak gelak time tgk video ni kat umah hari tue.
Pagi2 tadi dlm kete ke opis, aku dgr lagu nie, tue sbb aku buat entry pasal cik shida ni. Video ni aku download dari youtube..

video

Masing2 ade pandangan masing2. Harap klu nak komen, jgn la sampai mengutuk cik shida nie. Kalau nak tegur takpe.. :)
Pada aku, maybe dia ade kisah disebalik dia buat video2 nie dan ok tak klu aku ckp cik shida ni kreatif dan berani.. Klu aku buat video sendiri, nak tgk sendiri pun belum tentu aku mahuuu.. hehehe...

p/s : klu cik shida terbaca entry nie.. saya rase gaya miming je dah cukup menarik dan best.. sbb cik shida pandai buat muka yg berbagai2. takyah menari, sbb klu part menari je cam kureng sikit hasilnye.. ok..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...