Thursday, November 25, 2010

Today's our 4th Anniversary..

Hari ni genap 4 tahun usia perkahwinan aku ngan en. aidil. Alhamdulillah.. bersyukur sgt2 sbb dijodohkan dgn papa..
Ucapan utk papa :
~ thankz masih setia with mama..
~ thankz utk semua kasih sayang papa..
~ moga hubungan ni hingga ke akhir hayat..
~ love u till forever..
Tetiba rajin lak nak imbau kenangan selama nie.. so, aku bubuh sikit gambar2 kitorang dulu2.. hehehe..


Ni time attend wedding kak mona


Ni lak time attend wedding siti fatimah kat perak. Time ni gi ngan kak lala n alin..
Time ni gak first time aku pi umah papa since kenal dia 1998 - 2005. 7 tahun kenal baru pi umah


Ni cincin risik dari family papa ~ 27/11/2005


Time hangat bercinta dulu. hehehe..



Gambar2 majlis pertunangan kami.. 5/3/2006


Tue cincin pertunangan aku. Kat sebelah tu pulak buah pinang yg diukir menggambarkan hubungan ni akan kekal ke akhir hayat. Insya-allah.. Aku masih simpan lagi ukiran pinang yg cantik n unik nie. Thanks to ejai sbb buatkan..


Ni gambar selepas bergelar pasangan tunang. wakakaka... pi aquaria KLCC.. dpt tiket free dari celcom.


Dan ini gambar 4 tahun lps. Tarikh yg sama, tapi tahun yg berbeza. 25/11/2006.. Majlis akad nikah kami.. Teringat time ni aku cam nak pengsan bile suh sign dokumen nikah tue.. tangan dah menggeletar2.. mmg aku tak boleh sign, sib baik ade kak ngah, dia suh aku selawat byk2.. fuuhhh.. Agaknye time nie klu aku pengsan, ape la jadi majlis aku ni kan.. hehehe..



Ni pulak waktu majlis malam berinai. Byk pakaian yg aku pakai sebenarnye time nie.. tapi takleh nak kongsi kat sini.. :p


Ini la pelamin aku.. majlis bersanding esoknye kat sb besi. Thankz kepada semua yg bersusah payah di majlis aku dulu terutamanya mak abah, mak ayah mertua, adik2 beradik.. saudara mara n tak ketinggalan kawan2 yg byk support kitorang dulu..




[ I LOVE U SAYANGGG......... ]

4 comments:

~~@lyci@~~ said...

hepy anniversary to both of u.. smoga berkekalan ke akhir hayat.. amin..

ctsfin said...

tq sis alycia.. :p

Cantekk said...

kongrett =D
smg bkekkalan la hingga akhir hayat....

**glemer aku,,,tp pic no.2 tdung takleh blah

ctsfin said...

hahahaha....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...