Friday, November 26, 2010

4th Anniversary Celebration

Takde nak celebrate grand2 sgt, kek pun takde beli. So, makan2 kat luar je laa.. Ujan renyai sikit malam tue. Hujan rahmat agaknye..
Destinasi JJCM kali ni ke Restoran Chop n Steak kat Seri Kembangan.

Kat sini klu sape2 nak makan western food, boleh la try, antara restoran favourite kitorg time teringin nak makan western2 nie.. Service pun bagus.. yg penting cepat n tip top.. Tgk, JJCM TV3 pun pernah sampai.. maknenye sedap la kan.. :p


Bab nak makan ape, semua dok belek2 menu.. anak dara aku cam biase, org sibuk nak baca, dia pun sibuk jugak..

Mcm2 menu yg ade.. tgk la sendiri..

Time tunggu menu, qaseh amik gambar mama n papa... sibuk suh org buat peace...

Dlm 10 minit.. ni la hidangan yang dipesan..
jeng..jeng..jeng...

yg atas ni papa punye.. --> Sizzling Steak RM 13.90

yang ni pulak mama punye --> Sizzling Chicken RM 10.90

yang ni favourite qaseh --> coselow. Anak aku ni pelik sikit.. vegetarian.. Ayam n daging makan sikit2 jerr.. yg dia nak sayur..sayur..sayur...

minuman pilihan, air kelapa tuk papa n tembikai tuk aku kongsi ngan qaseh..
Lepas makan, takde jln2 pun sbb hujan, balik terus je la pastu. Total dish RM 32.30. Not bad kan?

1 comment:

~~@lyci@~~ said...

yeah.. tempat mkn yg paling akak suke.. sambut 2nd anniversary jugak kat sini.. hehe.. mmg berbaloi kn kat sini.. makanan pun sedap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...