Monday, May 11, 2009

Hari Sukan Taska Qaseh..

Sib baik sabtu 9hb mei tue papa cuti.. Aku dah ingatkan..kite kene support qaseh nye hari sukan. So, pagi kul 7.45 dah siapkan dia, then kitorang gerak ke sekolah kat presint 11 tue. Ramai dah org datang, kak jue, kak rozi ngan kak tie ade..then kitorang dok la sesamer..
Cam seronok2 lak nengok anak2 comel2 nie kat tengah padang. Mule2 acara perbarisan.. Qaseh pasukan Coklat. hehehe.. Dapat gak la papa amik gambor dia.. sib baik tak nangis.. Tue tangan masuk mulut tue malu la tue.. agak nampak orang ramai2.. Kesian gak nengok cikgu2 yang handle budak ramai2 kat padang tue..kejap berlari..kejap duduk kawal budak2 nie.

Time nie dia tengah but straching..straching makan gegule..hehehe

Pastu acara qaseh lak..dia masuk acara 'Masuk bola dalam bakul' ngan 'Cari mama'. Tapi papa tak amik pun video time dia masuk bola banyak2 tue dalam bakul.. siap bakul org sebelah pun dimasukkan..hehehehe...

emmm...banyak nye bola niee.. ape nak buat sebenarnye nie... ko paham tak ainul..agaknye tue la dia cakap tue.. gegula tue tak lepas dari tangan.. cemane nak amik bola qaseh..sampai dah garu2 kepala..sian kat dia.. hehehe..Sib baik dapat no 3.


Ni acara cari mama pulak. Mak kene pandang belakang..pastu anak cari mak. Yang qaseh nie takde pun nak pegi kat aku..dia buat dek jerr... Siap kene panggil2 dia.. aku panggil pandang aku dok sengih2 jerr... hehehehe..

2 tue je acara dia.. sian dia, dah penat benor aku nengok. Time tunggu pun abis sekotak air kosong diminumnye.. Nie la anak kesayangan mama papa nie....


Pastu makan gegule balik.. Banyak tul makan gegula awk nie laa.. Dah boring la tue. Pastu main belon pulak.. last2 nie acara nak amik hadiah je laa.. kene balik gi padang..


Ni la medal yang qaseh dapat..No 3.. Takpe la qaseh..yang penting anak mama nie membesar dan akan lebih berjaya lepas nie.. Gambar banyak2 nanti aku masukkan dalam fotopages k.

1 comment:

bluefroggie said...

nape gambo cikgu yg last tu mcm pelik je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...