Monday, May 11, 2009

AGOGO...

Disebabkan time drive cam silau2 kene panas, aku pun suke2 hati la beli spek nie..murah je spek nie..diorg pun cakap cam comel2 je aku pakai.. (kalau tak pakai pun aku dah memang comel peerrr)... :D
Tapi bile aku bawak drive, kayu spek yang kat tepi tue (tah ape ke namanye) cam menghalang penglihatan kiri kanan aku. Payah nak melintas jalan..kuikuikuii... So, oleh kerana merbahayakan keselamatan..terpaksala aku beli spek lain pulak yang agak kecik..tapi tetap comel bile aku pakai.. kekekeke. Lagipun papa tak suke aku pakai spek agogo nie.. emmm..comel perr.. kan???
So, satu hari yang agak panas, time balik keje, aku pun pakai spek yang lagi satu.. pehtu qaseh pun nak pakai gak.. sib baik la aku still simpan spek agogo nie dalam kete. Pehtu pakai kan kat dia.. alaaa...comeinye anak mama nie haa.. So, aku abadikan la gambor dia nie haa ngan spek agogo aku tue...


Hidung tue mancung sangat..tue yang kene kontrol idung tue takut spek jatuh... Aku gelak2 dia pun gelak sekali... Qaseh...qasehhh... :p


2 comments:

bluefroggie said...

ala tomei-tomei aceh nie...

cikhuhu said...

eleelelelele............
tomei la aceh,,,,
acik windu la,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...