Monday, May 11, 2009

Celebration for Mama n Qaseh..

Memandangkan qaseh pun success sukan tadi..time balik tue aku ajak papa makn luar. Aku nak makan kat Bagan Lalang..cam ngidam2 la sikit nie haa.. :P Tak sangka lak papa setuju.. Papa cakap for celebrate mothers day ngan mama then belanje qaseh..hehehehe. Petang balik tue kene tidokan qaseh dulu..dia pun penat sangat.. last2 tiga2 pun tertido.
Kul 6 lebih gerak dari putrajaya..aku call abg boy, dia cakap dlm 20-30 minit. Kitorang pun gambel je la..jauh rupenye..siap lalu jalan kecik2 bagai.. huh..mane nye 30 minit. Alhamdulillah..sib baik la sampai jugak.. So pegi la restoran yang aku nak makan tue. Sampai sane baru tau nama dia.. So..nie la juadah yang dihidangkan untuk celebration nie.. Minum air tembikai, ikan siakap 3 rase, tomyam campur, ketam 2 ekor masak sweet sour dan jugak pari bakar.. yum..yum..yumm....

Orang sebelah minum ABC, aku pun nak ABC, tapi anak dara nie rasmikan dulu...

Finally..semua juadah berjaya dihabiskan..Alhamdulillah..syukur kepada Tuhan..


Sebelum balik, sempat amik gambor papa ngan qaseh beserta ngan nama papan tanda restoran tue. Sebelah kanan kat ujung jalan. Total untuk semua juadah tue..RM70.60. Yang mahal ketamnye..yang penting sedap..tak kisahla..bukan selalu.. So, pantai nye..insya-allah..one day kami akan datang lagi...

1 comment:

Nora said...

hai ..nk tgk produk kecantikan marykay @ minat jd beauty consultant part@full time jenguk blog sy ya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...