Monday, November 03, 2008

Nengok Umah Baru...

"Jom kite pi nengok umah baru kite.." Ayat papa pagi tue. Rasenye dah lama tak nengok umah tue. Last nengok tengah nak buat bumbung. Moh la kite..cam terexcited pulak. Umah kitorang beli tue kat Taman Dahlia, Bandar Baru Salak Tinggi. Umah semi-D 40 x 80. Memang nak cari umah yang ade tanah..senang nak bercucuk tanam.. hehehehe
Sampai sane nengok dah siap dah umahnye. Tinggal finishing je kot. Jalan blum tar lagi. Gate tak berkunci, so, kitorang pun ape lagi..meronda la kat dalam. Umah tak bleh masuk..sebab berkunci. So far cam best lak nengok umah sendiri...



Yang tak best nye belakang umah kitorang tue ade tembok lak ngan umah belakang. Boleh lak dari umah no 7 - 12 tue ade tembok pemisah. Umah no 1 - 6 takde pulak. Cemane la nak buat renovation tambah ke belakang nie..


Emmm....nanti la pikir cemane. Yang penting..umah dah nak siap..

1 comment:

Bandar Baru Salak Tinggi said...

Selamat menjadi warag BBST..jom laa sertai kami di FOrum Komuniti Bandar Baru Salak Tinggi www.salaktinggi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...