Monday, October 20, 2008

Celebrate Birthday Qaseh Dan Umah Terbuka Raya..

Bulan nie genap la umur Qaseh setahun. Semoga sentiasa sihat, dengar kata dan menjadi anak yang solehah ye sayang.. Memang plan nak sambut birthday dia ngan papa dia sekali, tapi time tue bulan pose..terpaksa la tunda ke 18hb. Ni invitation yang dihantar kat member2..

Buat sekali ngan umah terbuka raya. Memang ramai gak la yang datang.. penuh gak umah kuarters aku tue org datang tak berenti. nasib baik mak ayah papa ade dari hari jumaat tue..kalau idak, tak memang tangan melayan org..
Pagi tue siap2 kan semua juadah. Menu utama, nasi tomato, bihun sup kak linda yang buat, mak papa buat bihun goreng, mak aku buat rendang ngan nasi impit.
Lepas dah susun2 tue pukul 10 lebih kuar ngan papa amik agar2 kat presint 8, beli ais ngan amik kek qaseh. Cantik n cute sgt kek diorg buat. Order kat baked cottage putrajaya.
Tengah hari semua adik beradik aku dah sampai dah. Kul 2..acara potong kek. Aku siapkan puteri aku tue..ade crownd lagi..jenuh mencari.. :)


Dah siap tue panggil semua anak2 sedara aku ngan kawan2 qaseh..depa pun nyanyi la hepi birthday untuk dia.. hehehe..sronok la dia tue..tak sempat2 nak motong keknye.. Lepas tue hujan lebat la pulak.. Kul 2.30 ujan berenti..lepas tue punye laramai org datang. Nasib baik dah potong kek awal2. Takdela bersesak sangat. Qaseh pun cam kompius, org ramai datang umah. Kawan2 papa pun ramai gak datang..

Nie antara jemputan2 yang sudi datang umah aku. mekasih ye semua.. ade rezeki tahun depan boleh buat lagi..tue pun klu budget ade.... :)

Nie gambar qaseh ngan birthday gift yang dia dapat..berderet papanye susun suh bergambar same... comel la awk niee...

1 comment:

bluefroggie said...

ehehheh.. aku suke tengok gambo qaseh dengan bear dia tue.. comel nyer.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...