Sunday, October 17, 2010

My First Car AU 801


Qaseh dah lama suh belikan kereta.. Mama papa janji tahun ni time birthday qaseh leh belikan qaseh kete..
So, seperti yg dijanjikan, ni la kete pertama qaseh.. hadiah dari mama ngan papa yerr...
Susah gak nak cari kereta yg sesuai.. besar n cantik utk dia.. Dekat 2 minggu baru jumpe.. Sebelum tu siap ke semenyih lagi mencari kete2 kecik nie.. Papa sibuk tanye macam2 kat adik kedai tue..

Yg besar tu transformers..cam boy la pulak. Car lagi satu tu kecik la pulak. So, adik tu suh pegi kat HQ dia kat subang. So, minggu dpnnye kitorang pegi la pulak kat HQ kedai nie... Macam2 jenis kete ade.. Qaseh pun mcm2 la nak test.. naik moto laa.. Moto ni cantik sgt.. aku lak yg berkenan..

Last2 qaseh ckp dia nak car jugak.. So, nie la first car qaseh.. Hadiah dari mama n papa yerr.. Kereta ni agak besar gak utk dia. Siap boleh duduk kat bwk tmpt kaki tue. Ada gear depan belakang.. dia leh drive dan papa pun leh control tuk dia.
Esoknye saje bawak dia main kete kat dataran tepi JPM tue.. sonok la dia..


video

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...