Wednesday, April 01, 2009

Celebrate Birthday abah....

Lepas dah nengok belon panas tue semua lepak kat umah aku. Bagi kunci kat kak ngah suh dia balik dulu..sebab nak gi beli kek untuk celebrate birthday abah.. Sib baik ade kek yg sesuai kat Bakked Cottege, beli yg sederhana je..sebab tak ramai yg ade kat umah. Sampai kat umah..rehat2 jap. Meja nak letak kek pun dibuatnye main dulu.. Macam-macam anak mama nie laa..


Qaseh nengok ape bawah tue yangg...



So, nie la kek yg kitorang beli tue.. Hepi birthday abah....



Abah bergambar dengan cucu-cucunye. Tak lengkap lagi 11 orang, tapi nie pun dah buat atuk ngan uwannye pening...hehehehe. Yang kelakarnye time nak potong kek.. tak abis nyanyi lagi abah dah tiup lilin tue. kekekeke..punye la riuh rendah umah bergelak ketawa.. Kelakor la abah nie...





video

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...