Saturday, March 21, 2009

Qaseh naik moto besar...

Since cuti lama sikit..kitorang balik Teluk Intan. Yang bestnye hari sabtu tue, papa ade gathering ngan kawan-kawan SMKA lama dia kat shah alam, so plan lepas jumpe tue nak gerak ke Perak terus. Jumpe kat area Giant tue..tak ingat ape..mule-mula kate nak main futsal, abis cam tak cukup org je..so, kansel gi minum2 jer.. :p Dah sembang2 lama tue, time nak membayar, baru perasan papa tak bawak wallet dia. Eeeiii..bahaya sungguh la papa nie, so dari tadi drive takde la bawak lesen semuanye. Sib baik takde pape. Jadi, terpaksa la balik putrajaya..sebab dah malam..aku suggest kitorang balik esok jela. Papa cakap ok jelaa, maybe dia pun dah penat..sian papa..
Pagi2 ahad tue balik la ke Teluk Intan. Cam biase..qaseh sronok main ngan opah atuk dia. Takde aktiviti sgt..umah opah pun kitorang tak singgah. Esok pagi tue Maulidur Rasul, tengah hari lepas makan, balik Putrajaya balik.
Time balik tue ajak papa gi kedai memane nak belikan kasut qaseh. Sian kasut dia dah kecik..so sempat la singgah Jusco kat sri kembangan. Sib baik masuk2 tue ade kedai bata, sib baik ade kasut yg comel.hehehehe. beli, pastu dia nak pakai terus.. Lepas teu jalan2..sempat la dia naik moto kat bawah tue. Comel sungguh kamu ini...

4 comments:

bluefroggie said...

seksi la aceh nie...

ctsfin said...

hehehehe..jgn ngorat arrr anak dara aku tue...

Anonymous said...

kaceh..
ailapyu!!!

-acik lin

ctsfin said...

aiii..loooppp..uuuuu..(buat gaye muncung qaseh)
-bagi pihak qaseh-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...